Bemutatkozik az Eötvös József Gimnázium Kollégiuma

 

2890 Tata
Fáklya utca 4.
Porta:
30/4323480
Kollégiumvezető:
30/4323401

 

Kedves Diákok!

Hamarosan megkezdődik az új tanév és nyílik a kollégium.

Örömmel közöljük, hogy valamennyi beérkezett jelentkezést elfogadtuk, várunk benneteket!

Beköltözés: 2018. szeptember 2-án vasárnap, 14-17 óra között (így még felértek a gimnáziumba a tanévnyitó ünnepélyre).

Az előző évek gyakorlatának megfelelően kérjük, hogy az első héten csak a legszükségesebb dolgokat hozzátok be magatokkal. A szobákban csak a házirendben engedélyezett eszközök tárolhatók és használhatók!

A szoba- és csoportbeosztásokat és egyéb tudnivalókat a beköltözés napján ismerhetitek meg a tanévnyitó utáni megbeszéléseken.

Jó pihenést, jó tanévkezdést kívánunk!

 

- A hely, ahol jó lenni. -

Az Eötvös József Gimnázium Kollégiuma – korábbi nevén József Attila Középfokú Kollégium – 180 férőhellyel várja a tanulni vágyó diákokat. A szállás biztosítása mellett gazdagító programokkal, szabadidős foglalkozásokkal és jó közösséggel teremtjük meg a tanuláshoz szükséges hátteret.

A kollégisták számára biztosított a napi háromszori étkezés, az elhelyezés 3-5 ágyas szobákban, a sportolási lehetőség konditermünkben és kültéri pályákon, a főzési lehetőség a diákkonyhákon illetve a számítógépterem és Wifi használata.

Kollégiumunkat egyedivé teszik hagyományaink, az AJTP által nyújtott lehetőségek, diákjaink közössége. Fontosnak tartjuk a tehetséggondozást, a felsőoktatásba való bekerüléshez az esélyegyenlőség megteremtését.

A szabadidő hasznos eltöltését biztosítják szakköreink, az önképző körök, a házibajnokságok, a tehetséggondozó és tanulást segítő foglalkozások. A kollégiumi élet segíti a szocializálódás folyamatát, a személyiségfejlődést, az önállóvá válást. Mindezt rendkívül színesen, kontrolált pedagógiai keretek között.

Kedves (leendő) Eötvös-diák!

Légy tagja egy vidám közösségnek! Nálunk megtanulhatsz tanulni (nem vicc!); részt vehetsz érdekes programokon, foglalkozásokon, kirándulásokon; sportolhatsz vagy kipróbálhatod a színjátszást. Segítünk céljaid elérésében, hátrányaid leküzdésében, a mindennapos tanulásban!

Várjuk jelentkezésed!

Jelentkezési lap

 

     
Felelős szerkesztő: Barsi Éva igazgató             Szerkesztő: Major-Rochlitz Ágnes